Wróciłem z nart...zaczynamy grać normalnie...
Student Akademii
Chowam katane lecz wyciągam Shuriken (średni) i mówie:
-Idź do nich i nic nie mów.Ja będe podążał za tobą gdzieś tak 10 metrów od ciebie.Ok?
Po czym używam Bunshin no Jutsu by zrobić 1 klona i każe mu podążać za tym więźniem.
-10 chk. zgadza sie ale widzisz że jest tak zestresowany że od razu to zauważą.( martwisz sie też tym shinobim) ALe jestes juz za wioska nie mozesz zawrocic.
Student Akademii
każe Bunshinowi podążać dalej samemu ale się nie ujawniając a ja podchodze do strażnika bramy i prosze o to by powiadomił jakiegoś shinobi o tych więźniach i mówie że ich kryjówka znajduje się na północ od wioski i prosze o mozliwe skątaktowanie się z Hokage że jest z nimi pewien silniejszy odemnie shinobi i potrzebne będzie małe wsparcie, jeśli da się załatwić takowe posiłki.Po czym szybko udaje się za Bunshinem i więźniem.
Obserwujesz zdaleko co sie dzieje. Złodziej wychodzi na polane po czym zaczyna nawoływać tego shinobiego. Niewidzisz nawet kiedy pojawia sie na polanie i patrzy na złodzieja przenikliwym wzrokiem. Widzisz jak zaczynaja sie kłocić ,a po chwili złodziej leży z poderżnietym gardłem.Shinobi znika a zaraz pojawia sie za twoim bushinem i go niszczy. Morderca szuka jego wykonawcy ale cie nie znajduje.
Student Akademii
używam Bunshin no Jutsu by zrobić 10 iluzji i każe im wyjść na polane a sam chowam się w lesie
Nagle wbiega do lasu i chwile nie wychodzi po czym wraca i uzywa Kuchiyose no Jutsu i przywołuje nim ogromnego psa. Pies zaczyna robic zamieszanie i wszystkie twoje bunshiny niszcza sie.
Student Akademii
nagle myśle że już jest po mnie ale myśle że uda mi się podejść go podctępem.Lekko wyszedłem z lasu, jestem za ostatnim drzewem i kiedy shinobi stoi tyłem do mnie atakuje go Fukumi Hari i biegne w głąb lasu.
Trafiasz go Fukumi Hari i znika.To był tylko Kage bunshin. Nagle czujesz że zaczynasz być wciagany pod ziemie. Została na tobie uzyta technika Shinjuu Zanshu no Jutsu.
Student Akademii
okazało sie że był to zrobiony potajemnie Bunshin, ja zaś jestem gdzieś w lesie tylko nie wiadomo gdzie
W lesie gdy biegniesz nagle staje przed toba ten shinobi i uzywajac momentu zaskoczenia dostajesz Tsuyosa no Namekuji. Masz szczeście że nie była to dobrze wykonana technika bo mołbyś juz przegrac walke. - 70hp
Student Akademii
w moich oczach przez chwile wyrażnie widać strach i przerażenie ale szybko wracvam do normalnego stanu i wykonuje Bunshin no Jutsu by zrobić 10 iluzji i każdy łącznie ze mną rozbiega się po całym lesie