Wróciłem z nart...zaczynamy grać normalnie...
Hmm proponuje lekkie przyspieszenie ( wyciagam 2 shurikeny na jedym do jednego przyklejam swietlna notka na drugim wybuchowa i chowam sprowrotem ale leza na wierzchu)I spowrotem trzymam kunai i katane.
Student Akademii
Biegniecie dalej.Powinniście już być koło wioski a nawet nie widzicie jej na horyzoncie.Jounini mówią że coś jest nie tak.
Wyczuwam cos i mowie zeby przystanac.Mowie im ze prawdopodobnie wpadlismy w genjutsu i lepiej po proastu na nich poczekac i sie dzobrze przygotowac.
Student Akademii
Jounini wyciągają Shuriken Demonicznego Wiatru, 6 bomb trujących i przylejają do Shurikana Semonicznego Wiatru 4 notki świetlne.Po czym jeden mówi:
-Dobra czekamy.
A więc czekamy Wszystko sobie w kaburach poprawiam sprawdzam czy mam wszystko dobrze ulozone i czekam na wroga.
Student Akademii
Nagle wokół was biega szybko (wręcz niezauważalnie) jakiś shinobi.Rzuca w was 10 trujących bomb i 4 Shurikeny Demonicznego Wiatru po czym znowu się chowa.Jounini szybko wyciągają antidotum na trucizny i podają je tobie i dyplomatorowi
Wypijam podana mi antidotum i czekam ( oczywiscie wyskakujemy z tej chmury trujacej)
Student Akademii
Jounin pojawia się przed tobą i podkłada ci pod gardło katane...
Wyciagam wiec ( jesli dam rade) moj shuriken z notka swietla i podrzucam do gory jesli sie uda oslepia shinobiego .
Student Akademii
shinobi został oślepiony, Jounini szybko przebijają go katanami, używają Kai i mówią że można iść dalej
Prosze ich o chwile i przeszukuje shinobiego ( moze ma jakies bronie lub cos ciekawego moze nawet rozkazy?)
Student Akademii
znajdujesz przy shinobim- 1xShuriken Demonicznego Wiatru, 2xantidotum, 1xbombe dymną, 1xbombe trującą.Jounini nalegają by natychmiast ruszać i się nie ociągać.
Wiec zabieram to wszystko i ruszam za Jouninami
Student Akademii
dotarliście bezpiecznie do wioski.Za wykonanie misji otrzymujesz 400expa i 300ryo