Wróciłem z nart...zaczynamy grać normalnie...
Student Akademii
Staw się u Mizukage
Stawiam sie u Mizukage i wymawiam formulke w stylu: witaj wielebny na czym polega moja misja?
Student Akademii
Twoje zadanie polega na wyjściu naprzeciw dyplamacie z Suny i eskortowaniu go do wioski.Nie masz do dyspozycji żadnego wsparcia.Ruszaj!
Wyruszam wiec w strone suny i wypatruje dyplomaty.Oczywiscie przez caly czas pozostaje czujny
Student Akademii
idąc słyszysz dziwne szelesty dochodzące z otaczających cię drzew
Przystaje i zaczynam nasluchiwac.(wyciagam katane).
Student Akademii
przed tobą pojawiają się dwaj Jounini z katanami.Na ich ochraniaczach widzisz znak Suny
Witam sie z nimi i pytam czy czasami nie eskortują pewnego dyplomaty z ich wioski.( Dopuki oni nie schowaja katan ja tez nie chowam)
Student Akademii
Mówią ci że takiego też eskortują.Po tych słowach wychodzi zza drzewa dyplomata...
Witam sie z nim i mowie ze takze jestem tu by go eskortowac i ze wyslala mnie wioska mgly.
Student Akademii
Mówią ci że goni ich Jounin z Oto-Gakure i muszą się śpieszyć
Łot the Fak . Oczywiscie mowie i proponuje zebysmy juz raczej wyruszyli. Gdy juz biegniemy pytam sie skad wzial ten jounin i dlaczego ma ich na celu.
Student Akademii
Mówią ci że podczas przechodzenia na obszarach Kraju Ognia zobaczył ich ten Jounin i zaczął ścigać z niewiadomych powodów.
Mowię że trzeba byc ostroznym bo kraj dzwieku ma prawie z wszystkimi wioskami zle relacie.Biegniemy dalej ja wyciagam katane i kunai ( na kunaiu zawiazuje gdyby co wybuchowa notke .
Student Akademii
Biegniecie dalej.Jounini mówią że mają uczucia jakby ich ktoś obserwował.